
Producent
Gatunek drewna
Rodzaj zabezpieczenia
Cena
-
od
do


Podaj swój adres e-mail i odbierz PUNKTY które wymienisz na produkty. Będziemy Cię również informować o nowościach i promocjach.
Do czego możesz wykorzystać dostępne w tej kategorii produktowej drewniane szczypce kuchenne? Są to idealne narzędzia do przekładania mięs, wykładania ogórków albo kapusty kiszonej ze słoika czy z beczki oraz nakładania sałatek. Przy ich użyciu bez problemu poradzisz sobie także z wyciągnięciem z garnka ugotowanego makaronu.
Szczypce nożyce skośne wykorzystasz za to do grilla, gdy będziesz musiał ściągnąć z niego kiełbaski, karkówkę lub inne pyszne potrawy. Będziesz mógł też nimi nałożyć mięso z patelni albo warzywa z półmiska.
Ekologiczne szczypce z drewna
Wszystkie polskie produkty prezentują się bardzo estetycznie, są solidnie wykonane i odporne na wilgoć oraz tłuszcz. Bez problemu zmyjesz z nich różne zabrudzenia. Są nie tylko wytrzymałe, ale możesz też bez obaw stosować je w naczyniach, które wyprodukowane są z delikatnych, narażonych na zarysowania powłok.
Dzięki zróżnicowanym kształtom i wielkościom drewnianych szczypiec skompletujesz sobie zestaw niezbędnych przyborów kuchennych na różne okazje. Jeśli jeszcze nie masz np. nożyc skośnych, to jak najszybciej się w nie zaopatrz!